T +31 (0)73 - 547 87 69 E info@keetels.nl

Draaibanken gebruikt

> Meer
Nieuwe machines

Nieuwe draaibanken zijn een behoorlijke investering maar omdat deze robuuste machines lang meegaan is er bijna altijd wel een gebruikt model te vinden dat nog prima werkt. Keetels Metaalbewerkingsmachines bv. blinkt al tientallen jaren uit in de handel in metaalbewerkingsmachines en geeft u bij de aanschaf van draaibanken graag tips over waar u op moet letten bij een gebruikt model.

Hou je project duidelijk voor ogen wanneer je draaibanken gebruikt

Iedereen die tweedehands draaibanken gebruikt weet dat er behoorlijk wat te kiezen valt. Draaibanken worden bij veel bedrijven binnen vijf jaar vervangen, hoewel dit natuurlijk sterk afhankelijk is van de intensiteit van het gebruik. Daarna is de draaibank echter nog uitstekend bruikbaar. Ideaal dus voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een voordelige metaalbewerkingsmachine. Maar met zoveel keuze in verschillende merken en uitvoeringen kan het lastig kiezen zijn.

Begin daarom altijd met het doel van uw project. Wat wilt u bereiken? Het uiteindelijke product dat u wilt maken bepaalt voornamelijk welk type draaibank hier het best voor geschikt is. Voor eenvoudigere werkstukken worden vaak conventionele draaibanken gebruikt. Maar ook dan valt er nog genoeg te kiezen uit verschillende merken en bouwjaren. Vraag daarom om advies bij de specialisten van Keetels Metaalbewerkingsmachines bv.

Prettig zaken doen, tevreden klanten

Samen zakendoen betekent samenwerken. Wij zijn immers pas tevreden wanneer u de machine vindt die voldoet aan uw wensen en eisen. Laat het daarom vooral weten wanneer u op zoek bent naar een specifiek model of merk en vraag om advies als u niet eerder draaibanken heeft gebruikt.


--------------------------------------------
Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 09.00 - 17.00 uur
Za: Mogelijk op afspraak
's-Avonds: Mogelijk op afspraak
--------------------------------------------

Maak een afspraak om te komen kijken in onze showroom!

+31 (0)73 - 547 87 69

Bekijk onze machines online!

Bekijk onze draaibanken
  • Heeft u machines te koop?

    Bied ze ons aan !

    Lees meer
  • Download de Keetels app

    - Voor Iphone: - Voor Android:

    Lees meer

Wellicht ook interessant:

Keetels Machines BV

Industrieweg 11
5482 TD Schijndel
The Netherlands

T +31 (0)73 - 547 87 69
E info@keetels.nl