T +31 (0)73 - 547 87 69 E info@keetels.nl

Draaibanken te koop aangeboden

> Meer
Nieuwe machines

Hou de website in de gaten voor gebruikte draaibanken die te koop worden aangeboden. Er worden regelmatig machines toegevoegd die nieuw zijn binnengekomen. De meeste draaibanken in het assortiment zijn conventionele draaibanken voor het bewerken van halffabricaten. Alle draaibanken worden vanuit de showroom in Schijndel te koop aangeboden en u kunt de machines onder stroom bezichtigen.

Soorten draaibanken die te koop worden aangeboden

Het aanbod op de website is altijd aan verandering onderhevig. In principe verkopen wij alle soorten draaibanken voor metaalbewerking. Centerdraaibanken en kopieerdraaibanken maar ook kleinere tafeldraaibanken. Wij specialiseren ons in conventionele draaibanken maar hebben ook regelmatig een aantal CNC draaibanken in het assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke draaibank van een bepaald merk? Laat het ons weten dan informeren we graag naar de mogelijkheden binnen ons netwerk.

De mogelijkheden bij Keetels Metaalbewerkingsmachines

Bij alle draaibanken die via de website te koop worden aangeboden geven wij u graag meer informatie. Wilt u bij de aankoop van een machine uit het assortiment een oude machine inruilen, dan maken we graag een eerlijke prijs voor u. Ook als u een machine wilt verkopen, bijvoorbeeld na het vernieuwen van het machinepark, kijken we graag wat we voor elkaar kunnen doen.


--------------------------------------------
Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 09.00 - 17.00 uur
Za: Mogelijk op afspraak
's-Avonds: Mogelijk op afspraak
--------------------------------------------

Maak een afspraak om te komen kijken in onze showroom!

+31 (0)73 - 547 87 69

Bekijk onze machines online!

Bekijk onze draaibanken
  • Heeft u machines te koop?

    Bied ze ons aan !

    Lees meer
  • Download de Keetels app

    - Voor Iphone: - Voor Android:

    Lees meer

Wellicht ook interessant:

Keetels Machines BV

Industrieweg 11
5482 TD Schijndel
The Netherlands

T +31 (0)73 - 547 87 69
E info@keetels.nl