T +31 (0)73 - 547 87 69 E info@keetels.nl
Nieuwe machines

Machinehandel Keetels Metaalbewerkingsmachines bv in Schijndel is sinds jaar en dag het adres voor ondernemers die op zoek zijn naar gebruikte draaibanken, industriële boormachines, freesmachines en bandschuurmachines. In het assortiment op de website krijgt u een goede indruk van het huidige aanbod. En u bent uiteraard van harte welkom om de verschillende modellen van bekende merken als Deckel, Imatec en Gildemeister van dichtbij te komen bekijken in de gloednieuwe showroom van onze machinehandel in Schijndel.

Veel keuze bij machinehandel Keetels in Schijndel

Van plaatbewerkingsmachines tot draaibanken en freesmachines, u vindt goed onderhouden tweedehands machines voor vrijwel alle soorten van metaalbewerking in het assortiment. In de ruim opgezette showroom kunt u iedere machine zelf inspecteren en om advies vragen bij ons ervaren personeel. Heeft u de machine gevonden dan helpen we u waar mogelijk om deze veilig op de plaats van bestemming te krijgen. In ons pand is een 10-tons bovenkraan aanwezig en twee heftrucks met een hefvermogen tot 7 ton waarmee we uw bestelling graag voor u inladen.

Oude machines nemen wij graag over

Bent u uw machinepark aan het vernieuwen, breng dan uw oude machines naar machinehandel Keetels. Wij maken graag een prijsopgave voor u. We bieden altijd een eerlijke prijs op basis van de actuele marktwaarde. Uiteraard is dit vrijblijvend en staat het u vrij om verder te informeren.


--------------------------------------------
Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 09.00 - 17.00 uur
Za: Mogelijk op afspraak
's-Avonds: Mogelijk op afspraak
--------------------------------------------

Maak een afspraak om te komen kijken in onze showroom!

+31 (0)73 - 547 87 69

Bekijk onze machines online!

Bekijk onze voorraad
  • Heeft u machines te koop?

    Bied ze ons aan !

    Lees meer
  • Download de Keetels app

    - Voor Iphone: - Voor Android:

    Lees meer

Wellicht ook interessant:

Keetels Machines BV

Industrieweg 11
5482 TD Schijndel
The Netherlands

T +31 (0)73 - 547 87 69
E info@keetels.nl